Sesi Promote Mempromote..:)

Hye korang..:) ermmmm arini rase mcm bahgia je,rase t'haru pn ade tau korang..nk tau kenape???sbb tajuk entry ni la...iaitu SESI PROMOTE MEMPROMOTE...huhu td baru bkak blog pastu cek la kat shoutboxs kan pastu adelah sorang Miss adik manis ni bgtau yg feruz t'senarai dlm sesi promote mempromote bloglist kat blog dia..sumpah t'haru sgt2 tau..rase mcm nk mlompat ni..hehehe:) ermm korang nk tau sape????jeng3!!!!(smbil bunyi dram)hehehhe iaitu Miss Nadya kite ni haaa...Meh la korang jump ke blog dia...chumil tau blog dia,same chumil mcm tuannye jugak tau..tp bg kaum2 adam tu x bleh adjust2 da tau..da b'punye tuuu(eh2 pndai2 je aku ni..hehehe) ermmm feruz sker tgk blog Miss Nadya ni..sejuk je bler mata memandang tau korang...korang tgk headernye dulu....
tgk korang..chumil kan???sejuk x mata korang bler tgk???haaaa ni baru headernye tau blom tgk blognye lg..so ape lg korang cpt mlawat blog Miss Nadya ni!!!:) ehhh ade lg nk bgtau korang...Miss Nadya ni pandai jahit2 tau korang..chumil feruz tgk design2 nye tu..huhu feruz pn bakal nk mengorder dr dia ni..mai la blgger2 sekelian support ken kite ni berbusiness..:)
To Miss Nadya: Thanz a lot dear coz sudi promote blog sy..jasa anda amat2 la di hargai..
So di cni akan adenye pengeratan silaturrahim tau korang..bleh kenal ramai lg blogger2 lain n jumpe ramai lg kwn2..btol x korang2 sume???klu korang rase x btol korang senyap jela erk..tp bg feruz btol..huhu
ok la korang ini saje dulu ye..jgn lupe jump tau ke blog MISS NADYA ni..;P
Bye2!!!

Created By,

2 comments:

Nadya O'Conner said...

fuh..akhirnya..dah boleh komen..hehe..:)
thanks ciap buat entru untuk nad..:)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ said...

sudah tukar setting..:)
welcome dear..
1 penghargaan utk kamo coz sudah promote blog sy..
thanz a lot.:)