Koleksi Bibir.


Arini kite kaji pasal bibir ye..Bibir korang sume jenis mcm mane n ape perwatakan korang berdasarkan bibir korang...hehehe Let's checked it!!!!;)

***BIBIR SEGAR & KEMERAHAN

Wanita yg mempunyai bibir segar & kemerah-merahan secara semula jd adalah mempunyai tubuh badan sihat, n secara serta merta pandai menjg kesihatan diri. Mereka di anggap ceria sehinggakan ramai yg suka b'kwn dgn wanita ini krn pandai menyesuaikan diri n peramah dlm pergaulan. Wanita ini jg mampu memberi keriangan kpd pasangannya dgn sifat keaslian wanita. Dirinya suka disayangi dan mahukan kasih sayang sepenuhnya...

***BIBIR YG BIRU(PUCAT)

Tak kira ape jenis pn bentuk bibir wanita ini, cahayanya kelihatan kebiruan. Biasanya wanita ini tdk begitu boleh diletakkan kepercayaan kpdnya. Kata-katanya tdk boleh di percayai malah selalu b'sifat ingkar dan cuai terhadap tanggungjawab. Cerewet dan suka menimbulkan perselisihan dgn pasangannya. Jika korang ingin menjd kekasihnya, korang mstlah sorang yg boleh mengatasinya atau mengawal wanita jenis ini..

***BIBIR YG TIPIS

Tipis bkn beerti nipis!!! Wanita yg memiliki bibir tipis ini pd umumnya banyak mulut dan suka berbicara. Mereka suka melakukan sesuatu dgn cara sendiri tanpa mempedulikan ape kate org sekeliling mereka. Wanita ini pndai memujuk rayu dan tahu berpura-pura dlm memainkan peranan demi kepentingannya. Wanita ini jg mempunyai nafsu yg cukup besar dan memerlukan belaian yg penuh kehangatan dr pasangannya. Wanita ini bersikap optimis dlm menjalani kehidupannya.

***BIBIR YG MUNGIL

Wanita ini mempunyai gaya dan pesona yg mendebarkan mane-mane lelaki. Selalu mempamerkan gaya keanak-anakkan dan bersifat manja. Suka di dampingi dan di belai oleh pasangan. Wanita ini jg suka bergantung kpd org lain, tdak mempunyai pendirian yg mantap, selalu bersikap ragu-ragu dgn ape yg dilakukan. Mereka boleh menjd ibu yg baik serta suri rumah yg bertanggungjawab. Namun suka merungut dan berleter jk tak dpt apa yg diingininya..

***BIBIR YG TEBAL

Wanita ini di katekan mempunyai nafsu yg kuat. Sukakan kemesraan dan kehangatan. Dia jg bersikap agak bebas n terbuka,dan lg2 bler di kaitkan dgn persoalan cinta mahupun seks. Mampu memberi keseronokan dan kesenangan kpd pasangannya, namun boleh jg menimbulkan suasana yg sebaliknya lantaran sikapnya yg suke mencemuh dan memalukan di tgh org rmai. Wanita ini tdak suka bersikap berpura-pura. Dia boleh menjg rahsia dgn baik. Bagaimanapun jk dia mula membenci seseorang, kata2 yg di semburkan mampu menyinggung perasaan. Begitu mementingkan kecantikan dan bersolek lama dan wang dihabiskan utk tujuan kecantikan sertab bersikap boros..

***BIBIR SENTIASA TERBUKA

Mempunyai keinginan yg tinggi dr segi kehidupan dan seks. Dlm soal kerja atau tanggungjwb, mereka cukup berdisiplin dan mencapai prestasi yg membanggakan. Ramai wanita jenis ini memperoleh kedudukan yg baik dlm kerjaya krn mampu berjaya dlm setiap bidang yg di ceburinya. Optimis dan bermatlamat! Dia jg mudah jatuh cinta dan berusaha sedaya upaya utk memiliki atau memenangi hati lelaki yg di cintainya. tidak segan atau malu utk meminta apa yg di hajati dlm perhubungan. Wanita ini jg pandai merangsang pasangan dgn gaya yg hebat dan erotik. Pandai memanfaatkan keistimewaan diri...

Huuuu ade beberapa jenis bibir ni haaa..Korang jenis bibir yg mane ye????huhu:)
agak yg seksi???agak yg chumil???hehehhe
feruz sendiri xtau bibir feruz yg mane 1..agak2 korang tlg carikan jenis bibir feruz yg mane 1 bleh???sila tinggalkan komen anda ye bg yg nk tlg feruz carikan jenis bibir feruz..hehehe;)

Created By,


No comments: