Kwn sy di Hack!!!!


Hye blogger2 sekelian...sihat??
feruz sihat2 aje ni..hehehe
walaupn korang x tnye feruz tetap ckp jela..sedihla korang ckp korang x tnye;(
xpe2,x tnye pn anggap korang tnye la..hahahaha:p
ermmm korang mst da tau kan pasal fb kena hack la,pasal virus fb ni la kan...korang tau???ke ade yg xtau???klu sape xtau meh feruz nk bgtau la ni haaa...huhu
sbb feruz sndiri terkena..bkn fb feruz kna hack tp fb mmber feruz..
tetibe je dia nk anta im chat dok speaking2 kan...dia ingt feruz bodoh la ye..hahaha
padahal mmber feruz sorang lg yg terkena da bgtau sbb tu feruz tau..klu x xtau jugak..tp feruz da kena da virus tu..sedih maa...:(
kna ni sbb mmber feruz suh tgk ape yg ade dlm video ni feruz pn klik la...

time klik kat menatang jadah haram tu tetibe lappy feruz down then t'bukak balik tp dia suh masuk user id n pasword plak..ntah jadah haram ape..feruz shutdown balik tp jd jugak..tp ade lg tahap kesabaran ni feruz shutdown lg pastu barula ok..sumpah gler debor wei time tu..hahaha

pastu smalam tetibe la ade mmber feruz anta speaking2 kan so feruz tau da ni ape..so x smpat dia nk bg natang haram tu feruz da maki2 dulu.haaa amik kau nk sgt kan!sbelum kau bg virus ko baik aku ng maki aku dulu kat kau.hahahaha
ni haa....



Haaa dpt kau sebijik!tu blum abis lg tu..nk sembur lg tp dia da off9 daa...sumpah geram n bengang gler ngan sape yg buat perangai gini!
fb ni kadang2 mendatangkan kebaikan n kadang2 bleh mendatangkan keburukan la...huhu
btol x korang????

Created By,

4 comments:

baca dan senyum said...

wooo den baru je terkena, sekarang pc dah lembab & network dah block facebook

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ said...

ermmm time sy kna tu sumpah gabra gler.
mmg down gler lappy time tu..
so camne pc skarang??ok x??

♥Aien Najwa♥ said...

yunx..laen kali ko speaking la balek..kalo ko xspeaking dier mane phm..=(

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ said...

aku x pndai speaking so aku hentam bm jela..hahaha
ermmm biar dia rase.