Puding Roti Marble & Homemad Choc;)

Hye korang!!!!da breakfast pg ni????blom????diet erk...hehe
xyah diet2 la korang...bantai je ape yg nk mkn..hehehe
ehhhh x bleh jugak kan,nnt bahaye..maksudnye korang mkn je ape korang nk mkn tp dlm kuantiti yg skit..jgn mlantak plak kan..hehe
tp bg yg nk diet tu x kesah,jnji korang amalkan diet yg sihat..ok???hehe

Ermm mcm menarik x entri arini???hahaha
sumpah feruz pasan!korang xyah la ckp,nnt malu la feruz..hehe
Ermmm tetibe arini nk share ngan korang plak pasal feruz berjaye buat homemade choc n puding roti marble ni..hehe

ermmm korang da pandai lame da????
ermmm x kesah la jnji feruz nk bgtau yg feruz da bleh buat n berjaye buat..hehe
ini percubaan pertama ok but jd ok..tp dia pnye display tu kurang menarik skit la ye,maklumla budak baru blajar..hehe
akan dtg mst lg cantik!hahaha

ermmm senang je upenye buat mende2 gini..hehe
pd korang g bli kat pasar mlm puding tu kan baik korang buat sendri tau.
sedap pn sedap,puas hati pn puas sbb dpt buat sndri kan...btol x korang???
Ermm choc pn korang try la buat,korang bleh design mcm2,yg chomel2 tu kan..hehe
Ermm stakat ni buat utk mkn jela kan..senang je sgt buat choc ni korang..bleh buat duit pn ye..hehe
Ermm klu korang kreatif choc tu akan jd lg sedap tau..huhu;)
Ermmm nk tgk????hehehe
jeng3!!!



Ini la dia homemade choc nye...yg ni feruz gna perisa strawbery n choc n buat bentuk love n rose..
korang bleh je nk guna perisa lain n bentuk2 lain...banyak lg bentuk2 lain tau..comel2 sume..
kurang menarik???hehe
maklumla baru berjinak2 kan..
akan dtg akan ade yg lg menarik.:)


Ini pulak puding roti marble tu..hehe
senang je korang buat puding ni..
campak2 je da jd..hehee
ehh bkn campak2 la,letak la ye....:)
ermmm x brape menarik jugak ye???hehe
xpela,,,,lepas ni feruz buat lg menarik ye....:)
hehehe

Ermmm skarang mood feruz
tgh rajin nk buat dessert2 la plak kan..hehe
kadang2 dtg mood masak..hehe
ermmm mayb fruz mmg da minat ke arah dpur kot..huhu
xpela nnt senang la kan klu mak mertua suh masak pape kan..hahaha
berangan!:)
xpe brangan awal2 kan..hehehe
pape pn kuih raye taun ni xtau la kan jd ke x nk buat..
ermmm da mula bzy balik ni..adushhh.
tergendala lg..;(
kuih tunjuk jela jwbnye..:(

Created By,

2 comments:

♥Aien Najwa♥ said...

waa..pndy dah kawan oden niy buat kueh..jualla..hehehe..=))

♥♥CiK LaLa's♥♥ said...

ermmm dlm try2 la dear..
x mampu lg nk menjualnye..hehe;)