Masjid Negeri Sultan Ahmad Shah Kuantan;)

Hye blogger!!!
ayoo sudah lame kite tidak ketemu..kan2??huhu
lame kerrrr????hahhahaa
korang mcm mane,sehat???
ade yg da kecundang stakat 16 haari pose ni???hehe
tepuk dada tanye selera..hahaha (xde kena ngena)
Ermmm arini tetibe rindu sgt2 nk update blog..hehe
pastu ade plak idea nk update entry kan..
korang rase ape kena ngena ngan tajuk entry kali ni???
ce teka,ce teka..hehe
x dpt teka???
xpela feruz tlg la jwbkan ye..jwpannye adelan..jeng3!!!BERBUKE KAT PADANG MASJID BESAR KUANTAN.
korang pernah dgr???pernah tau or pernah la sape2 cter ke ape kan or pernah pergi pn b'buke kat padang ni...klu org kuantan ckp b'buke kat padang je..btol x org ktn???hehe
cpt2 share same2 cter korang..;)

Feruz taun ni ahad baru ni feruz g ngan mmber2..
kebetulan diaorg ajak so feruz pegi la join kan..
yg pernah pegi tu korang tgk meriah x???hehe
yg luar ktn x penah tgk???nk tgk???jap ye meh nk tunjuk kan..hehee;)


Haaa ini dia gambar2 dgn model2 nye!!Hahaha
korang tahan mata ok..agak2 sakit mata tu xyah la tgk ye..;)


Ni laa dia tempat b'buke ramai2 yg plg fames kt ktn..iaitu padang masjid besar ktn..hehe

**Time kiteorg baru sampai n nk pergi beli juadah nk berbuke;)
Time ni xde org sgt lg kan..huhu

**Ni lepas kiteorg da settle beli juadah nk b'buke..so bnyak x kiteorg beli??haha
sgt2 membazir kan???huhu
Haaa jap2..kenal x yg pakai baju kulit harimau tu??ehh sory dear ckp ko pkai baju kulit harimau..hehe
dia kaki blogger jugak..korang pernah jejak ke blog dia??pernah kenal??
xpe2 jwb dlm komen..hehe
Time ni da ramai skit..:)

**Haaa yg ni mmg x bleh tahan.pomot muke seyh!!!hahaa
sengal je minah ni wehh!!!Hahha
Ni time tgh tggu nk berbuke la..lapar tp mampu t'senyum lg bler depan kamre!haha
Time ni da ramai sgt2 org tgh tggu nk berbuke!;)
korang bleh nmpak x ramai dlm pic ni???

**Time ni tgh tggu azan nk berbuke..
Ramai kan korang??
abaikan yg perut boncit itu!!!Hahaha

**Ni time da lepas berbuke n muke kenyang seyh!!!Hahaha
Still ade lg tgh mkn2..:)
Kiteorg pergi ke masjid la pulak nk solat!;)


**Haa ni lepas da siap sume.then da nk balik!
cantik x time mlm kat masjid ni???Hehhe


Ermm meriah x korang tgk kat kuantan ni time bulan pose???
bg feruz meriah sgt2..b'buke ramai2..
siap ade famili yg bwak periuk blanga bagai..Hahah
sgt2 smangat!hehe
n senang,lepas je berbuke bleh terus ergi solat kat masjid besar tu..senang kan korang??
xdela ssh2 nk cari tempat nk solat kan..Huhuhu
Haaa korang nk try???g la ramai2 ngan mmber2..x pn ngan family ke..ok ape..hehe
Ok la tu je nk share arini..
Bye!:)

Created By,

3 comments:

eikieyn said...

kin mmg asal kuantan. tp tak penah lg ade chance bukak pose kat padang tu. ni jeles ni. :P

♥♥CiK LaLa's♥♥ said...

asal ktn jugak..
try la skali..ajak family g try skali..hehe
xpn jom g ber2..:)

♥Aien Najwa♥ said...

waaa..besh nyer dieeeeerrrr..=))