Big Suprise!;)


Hye semua!;)
kembali lg sy di sini..
ermm arini nk share story skit la sempena genap sy 2*tahun ni pd 6 nov 19** baru2 ni..hehehe
Ermm da lepas sehari befdaynye baru dpt suprisenye..sungguh x di sangka n x di duga..
pandai ye mereka2 sume b'lakon..hehe
terutamanya Zaki bin mohd nordin!
tp kantoi skit la awk..hehe
tp sy tetap x jangka ini suprisenye dr awk kat sy..:)
siap komplot ngan family sy lg tu..gler geram la.
sumpah sy x sangka sgt2..
ibu,abah n adik2 semua komplot skali ye..pndai ye semua klentong sy..
ptt la briye sgt awk suh sy kuar kan..hahaha
balik2 tgk2 abis kena sembur ngan bom2 atom ye..hehe
adik2 ku,adik2 ku..
untung jugak jd akak ni ye..:)


kpd zaki mohd nordin:

Sy terharu sgt2 sbb awk still nk buat suprise jugak kat sy kan zaki..
sy da x mmpu nk ckp ape lg..
walaupun kite teman tp mesra awk tetap ingt sy mcm dulu..
sy sgt2 hargai ape yg awk buat ni..
sy x mmpu nk gambarkan mcm mane prasaan gembira sy smalam..
mcm2 awk da buat utk sy...
awk nk tgk sy bahgia..
sy tau semua tu awk..
tp sy xnk nnt 1 hari awk atau sy akan kecewa..
kite x mampu utk mengetahui ape yg akan t'jd nnt awk..
ye xpe,skarang kite bahgiakan diri msg2 sbg teman tp mesra..kan awk??
sy bahgia sgt2 sbb awk terima semua ni..
walaupun kite da xde pape tp kite still bleh jd teman tp mesra..
ini yg sy mahukan..
sbb sy xnk lepas kite xde pape trus msg2 b'masam muka.itu bkn diri sy..
seboleh2nye kite bleh jd kwn,sahabat,teman..
awk pn still keep in touch ngan ibu n family sy..
sy tau awk rapat da ngan family sy tp terimalah semua dugaan ini dgn hati terbuka..
begitu jugak ngan sy...sy akan terima semua ini dgn hati terbuka..
insyaallah semua yg diharapkan dgn berdoa kpdNYA,semuanya akan menjd elok dan baik spt yg di harapkan..
btol x awk???
Skali lg sy nk ucapkan trime kasih kat awk ngan semua prancangan awk ngan family sy ni..
Bnyak pulak hadiah sy dpt dr awk taun ni kan..:)
n tetiba awk jd romantik kan????hehe
1st time awk bg bunga kat sy tu..hehe
3 kuntum ros merah,3 kuntum ros putih.
mempunyai makna yg x dpt kite zahirkan..:)
sumpah t'kejut sgt2 awk mampu jd seorang yg romantik begini..:)
sbb sy tau sape zaki mohd nordin yg sbenar..hehe
thanz a lot!

Layan Gambar Pulak!!;)




Ok la,cuci mata pn da so bye2!!hehe

1 comment:

♥Aien Najwa♥ said...

hahaha ! ~~ zaki bagi bunge juger akhirnyer..aku rase aku ade soh..hehe..tapi still mental lagi..xingat ! ~~ =) wah, untung kamOo syg....