Beraya Di Rumah Mama;)

Sila Jenguk!!;)
















Haaa meh la nk pomot skit..hehehe
sesi pomot mempomot ye korang..:)
ini dia c blogger tegar yg cun melecun[bkn yg baju pink tu yg baju biru tu;) ]..korang kenal??
x kenal???
meh la jenguk2 ke blog sis cntik manis ni iaitu strawberryCheese
sila mlawat beliau tau!;)


Sakit mata x korang tgk??
klu sape rase sakit mata tu p cpt2 cuci mata ngan eye mo,xpn rendam mata tu dlm air lame2..hahaha


Pergi ke mane mst bergambar.hahaha
mmg x sah klu x bergambar beb;)
da jd 1 kewajipan dlm hidup..hehehe

Ni time beraye kat rumah mama tersayang..hehehe
sape mama tersayang???ia adelah our lec la dear..hehe
dia la lec yg plg kiteorg syg skali.
da mcm ibu sendri...

walaupun kiteorg da abis kolej dia still tau perkembangan kiteorg tau..
mmg ptt di pggl mama kan???hehhee
ape yg terjd kat kiteorg skarang mmg dia tau la beb.
mcm ahli nujum gitu.hahaha
setiap student dia tgh bercintan cintun ngan sape pn dia tau..
ngan mama ni xyah nk sorok pape la coz lambat or cpt dia akan tau jugak..hehehe
tu slh 1 sbb jugak sy pggil dia mama!hehehe
tp sumpah smpai skarang still ingt dia slalu,x mcm lec lain..huhu
korang paham2 sendiri la ye..kwang3!
Arini mmg hapy gler sbb dpt lepas rindu kat mama..hehe
yela da lame x borak2 ngan mama la..:(
xpela,walaupun sekejap je arini tp still dpt kan..hehehe;)

Created By,

2 comments:

♥Aien Najwa♥ said...

Ko sengaje ey??..=) xper..ader lori ader bas..nanti aku balas..hahaha..=D

♥♥CiK LaLa's♥♥ said...

sengaje ape ngek???
aku pomot ok..
kena tlg kwn2..hehehe
jgn marah syg..;(